Vi er en alsidig personalegruppe med mange forskellige kompetencer. Vi er glade for vores arbejde og at være sammen med jeres dejlige børn.


Stine Lindberg

Pædagogisk leder
Fuldtid

Jakobe Holst Wentzel

Pædagog
Fuldtid

Kathrin Kaiser-Axmann

Pædagog
Fuldtid

Maria Johansen

Pædagog
Fuldtid

Karin Nordlund

Pædagog
Deltid

Annette Brodersen

Pædagog
Deltid

Jytte Grynnerup Nielsen

Medhjælper
Fuldtid

Mads Lihme

Vikar
Fast tilknyttet

At praktisere nærvær, betyder at personalet er meget bevidst om at praktisere dette. Dette gøres ved at have fokus på ”spejlneuronernes” betydning (smil og verden smiler til dig).

Resonans – eller spejlfænomener – spontant at imiterer holdningen og bevægelsen hos partneren. Overalt hvor folk er sammen, sker det meget tit, at mennesker følelsesmæssigt kommer i stemninger og situationer, som andre befinder sig i. Man er i kontakt med hinanden, ved andres blikke.

Resultatet er at der etableres en kontinuerlig, løbende opmærksomhed mellem mennesker. Kan personalet lære dette? Ja, man kan lære det med koncentration. Man kan træne det ved hjælp af daglig fokus på opmærksomhed, opmærksomhedstræning - at blive åndsnærværende.

Vi siger altid godmorgen og farvel til alle børn og forældre. Har øjenkontakt, smiler, lytter og giver berøring til alle børn. Vi viser nærvær overfor hinanden som personale, overfor forældre og folk som kommer udefra.