Det bedste er, at jeg altid føler mine børn er i gode hænder. Jeg elsker ”roen” som personalet besidder, at der er en masse forskellige aktiviteter og at de er meget ude i den friske luft.

Vi har igennem de sidste 4 år haft 2 børn i SSG - den yngste går der stadig. Vi har været og er stadig meget tilfredse med SSG. Nærvær er den primære værdi og det kan mærkes i hverdagen.

Personalet har altid tid til sammen med barnet at vinke farvel til mor/far og til at sikre sig, at hvert barn får den bedst mulige start på deres dag i institutionen.

Alle kender alle - børnene kender alle de voksne, hvilket giver en tryg hverdag for ungerne. Hverdagen er præget af søde og dygtige pædagoger, der virker rigtig glade for deres arbejde. Dette kan også mærkes på personalets fravær, der er næsten ikke eksisterende, hvilket giver en stabil hverdag for børnene.

SSG kombinerer det udfordrende og udviklende ved børnehavelivet med trygheden ved dagplejelivet, hvilket kan give et dagplejebarn en blød overgang ml. dagpleje og børnehave. SSG er for os mere end blot en daginstitution.

Vi er glade for SSG fordi de har nogle søde og nærværende pædagoger. Det er et dejligt sted med god energi og plads til forskelligheder. De har et dejligt stort hus, hvor der er plads til at udfolde sig, men som stadig er hyggeligt, med forskellige rum og hyggekroge.

Vi synes udeområdet er spændende med forskellige niveauer og en lille skov. Der er mange muligheder for både at løbe, lege, gemme sig, cykle og klatre mm. Vuggestuen har sin egen lille fine have/legeplads. Det er dejlig at de små har et sted de kan trække sig lidt tilbage, når de store leger vildt udenfor.

SSG er stadig nyt for os, men vi er meget positive og glæder os til flere år, sammen med børn og voksne i de nye fine omgivelser.